Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 104. Yıldönümü v..

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 104. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ayancık Gazi Stadyumunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Öğrencilerin şiirlerini okuması, okullarımızın hazırladığı gösteriler ve Halk Oyunları gösterileri ile devam eden program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen programa; İlçe Kaymakamımız Recep HASAR, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Samet TÜRKSOY, İlçe Müftüsü Ömer Faruk KIVRAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasemin AKKOÇ, Okul müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.