15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında Şehit olan Ömer Can Açıkgöz

15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında Şehit olan Ömer Can Açıkgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Ayancık İlçesi Büyükdüz Köyünde bulunan mezarı başında dualarla anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ardından, 15 Temmuz Şehidi Ömer Can Açıkgöz’ün özgeçmişi okundu. Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası dualarla yad edilen Şehit Ömer Can Açıkgöz’ün Kabrine kırmızı karanfil bırakıldı