Eğitim

Ayancık Devlet Hastanesi Başhekim’i Hasan ERGENÇ ve Sağlık bakım hizmetleri Müdürü Sebahat ÜNAL, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA’ya Tebrik Ziyareti.

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve İl Genel Meclis üyemiz Ozan SARISOY, Denizciler mahallesinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulundular.

AYANCIK BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN KAYA’DAN İŞÇİYE REKOR ZAM
KAYA ; EN DÜŞÜK MAAŞ ALAN İŞÇİ KARDEŞİMİZE ARTI 900 TL

AYANCIK BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN KAYA’DAN İŞÇİYE REKOR ZAM KAYA ; EN DÜŞÜK MAAŞ ALAN İŞÇİ KARDEŞİMİZE ARTI 900 TL

Sayder yönetim kurulu Başkanı Şükrü SÖNMEZ, Sinop ticaret ve sanayi odası genç girişimciler kurulu başkanı Melih ÇINAR, Belediye Başkanımızı ziyaret ederek hediye takdim ettiler.

Vatandaşlarımızın toz ve topraktan olumsuz etkilenmemesi için, Belediyemiz itfaiye amirliği tarafından düzenli olarak meydan ve mahallerimizde temizlik çalışmaları yapılmaktadır.

Kahraman Türk Milletinin, Vatanımızın birliği ve bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları tamamlandı.

81 yıl önce ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu, olanaksızlıklara boyun eğmeyen kararlı tutumuyla Türk halkını