Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞ..

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞ..


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ndan ilçemize ziyaret.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Sayın Seyit TORUN, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sayın Erdoğan Toprak, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Sayın Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Sayın Barış Karadeniz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın İnan Savaş Yüksel, Sinop Belediye Başkanı Sayın Barış Ayhan ilçemize ziyarette bulundular.
Sinop'ta katıldığı programların ardından ilçemize gelerek burada ilk olarak Ayancık İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Sayın KILIÇDAROĞLU emniyet mensuplarının ‘Polis Haftası’nı kutladı.
Ardından Demokrasi ve Cumhuriyet meydanına gelen Sayı KILIÇDAROĞLU ve Ekibi, meydanda toplanan vatandaşlar tarafından büyük coşku ve alkışlarla karşılandı.
Yağmur altında vatandaşlara seslenerek kısa bir konuşma yapan Sayın KILIÇDAROĞLU; zorluklar karşısında umutsuzluğa kapılmamalarını istedi. "Hep beraber, hep birlikte tarihin bize yüklediği sorumluluğu yerine getireceğiz." ifadesini kullanan KILIÇDAROĞLU, "Hep birlikte bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Çocuklarımız, evlatlarımız bu güzel Türkiye'de umut içinde büyüyecekler ve yaşayacaklar. Sizden istediğim umudunuzu kaybetmeyin" dedi.
AYANCIK'TAKİ HİZMETİ TÜRKİYE'NİN TAMAMINA GETİRECEĞİZ
Ayancık Belediyesinin hizmetlerinde olduğu gibi Türkiye'nin tüm coğrafyasına aynı hizmeti götüreceklerini ifade eden KILIÇDAROĞLU, “Bir şeyi sizden istiyorum sadece. Türkiye’nin nereye gittiğini ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. Ama asla umutsuz olmayın. Hep beraber, hep birlikte tarihin bize yüklediği sorumluluğu yerine getireceğiz. Hep beraber, hep birlikte bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getireceğiz. Çocuklarımız evlatlarımız bu güzel Türkiye’de umut içinde büyüyecekler ve yaşayacaklar. Sizden istediğim. Asla Umudunuzu kaybetmeyin. Ayancık’ta Belediye Başkanımız nasıl hizmet ediyorsa aynı hizmeti hiçbir ayrım yapmaksızın Türkiye’nin bütün coğrafyasına götüreceğiz. Türkiye’nin bütün coğrafyasında insanlar mutlu olacak ve hizmetin ne olduğunu görecekler. Verdiğimiz hizmetin hesabını halka vereceğiz. Belediye Başkanımız nasıl harcadığı her kuruşun hesabını Ayancık halkına veriyorsa biz de 83 milyondan topladığımız vergilerin hesabını 83 milyona vereceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağız ve savunacağız” diye konuştu.
Daha sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA' yı makamında ziyaret ederek, Belediyemiz hizmetleri hakkında bilgi aldı. Görüşmelerin ardından Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin KAYA, Genel Başkanımız Sayın KILIÇDAROĞLU’na, ilçemize ait keten, ahşap ve yöresel ürünlerimizi takdim etti .