23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama prog..

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama programı kapsamında, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Saat :10.00’da Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralları kapsamında gerçekleşen programa çelenk sunma törenine; Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Süleyman ERMİŞ, İlçe Emniyet Müdür V. Furkan AKGÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunma törenin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün ve anlam önemini belirten konuşmayı İnönü Ortaokulu Esin Fatma Helvacı yaptı. Konuşmanın ardından Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Program son buldu.

Çelenk Sunma programının akabinde 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamaları kapsamında ayancık kaymakamlığı, ilçe jandarma komutanlığı ve ilçe emniyet müdürlüğü ile birlikte konvoy düzenlendi.