19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlam..

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlama programı kapsamında, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Saat 10.00’da Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Covid-19 salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralları kapsamında gerçekleşen çelenk sunma törenine; Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Süleyman ERMİŞ, İlçe Emniyet Müdür V. Furkan AKGÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat ERGÜL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Fatma DEMİR ve personelleri, Okul müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Çelenk sunma törenin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün ve anlam önemini belirten konuşmaların ardından Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında Program son buldu.