Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve Belediye Meclis Üyeler..

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Yeni Yıl dolayısıyla Belediye Personeli ile yeni Yıl yemeğinde bir araya geldiler.

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada; Göreve başlayalı 33 ay bitmiş olacak, önce Pandemi sonra da 11 Ağustos sel felaketi yaşadık bu süreçte hep birlikte bunların üstesinden gelmeyi başardık. Tüm birimlerimizin bu ana kadar göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılardan dolayı tebrik ediyor teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de aynı ciddiyet ve gayretle çalışmalarımıza gece gündüz devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin Yeni Yılı’nı kutluyor, ailenizle birlikte uzun yıllar bir arada sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşama temennisinde bulunuyorum dedi.