Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evinden..

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki evinden alınan toprak ve bayrağı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak için Samsun'a ulaştırmak üzere yola çıkan 3 bisikletli, Ayancık' ta Karşılandı. Kendilerini Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Belediye Meclis Üyelerimiz Fatma ÜSTÜN, Cihan ÖZKAYA, İhsan EKMEKÇİ Karşıladı.

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; “Gümülcine’den, Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı vatanımızın doğduğu yere Samsun’a, pedal çevirerek giden Rodop Bisiklet ve Doğa Sporları Bisiklet Grubu Üyelerini ilçemizde karşıladık. Samsun’dan yanan özgürlük ateşi, yolumuzu aydınlatmaya sonsuza dek devam edecek. Yolunuz açık olsun!” dedi.
Belediye Meclis Üyelerimiz Fatma ÜSTÜN, Cihan ÖZKAYA, İhsan EKMEKÇİ, Rodop Bisiklet ve Doğa Sporları Bisiklet Grubu Üyelerine hediye takdim ederek, yaptıkları yolculukta başarılar diledi.