Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Apar..

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Apart Otel Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen Anneler Günü programı coşkuyla kutlandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Yasemin Eda ÖZCAN ve Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA açılış konuşmalarını gerçekleştirildi.
Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; ‘’Bilindiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle her türlü etkinlikler yasaklanmış veya bazı zorunlu sınırlamalar getirilmişti. Bu nedenle 2 yıldır özel günleri hep birlikte kutlayamıyoruz. Pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte yeniden bir araya gelmekten çok mutluyum, bundan sonra daha sık bir araya gelmek ümidiyle siz kıymetli anneleri saygıyla, hürmetle ve sevgimle kucaklıyor, büyüklerimin ellerinden öpüyorum’’ dedi.
Şiir dinletisi ve slayt gösterimlerinin ardından yapılan çekilişle birlikte programa katılan Annelerimize Eşya, Alışveriş Kartı ve Amasya Gezisi gibi çeşitli hediyeler verildi.