Belediyemiz tarafından yapılan ve ekiplerimizin gece gündüz ..

Belediyemiz tarafından yapılan ve ekiplerimizin gece gündüz sahada olduğu asfaltlama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizi kaliteli ve konforlu bir ulaşım için hazır hale getiriyoruz.

Başkan KAYA; Biz vatandaşımıza daha modern ve yaşanabilir bir Ayancık için söz verdik. İmkânlarımız dâhilinde hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini yükseltmek ve şehrimizi güzelleştirmek, insanımızı huzurlu kılmak için tüm ekiplerimizle birlikte yoğun mesai harcıyoruz. Birlikte düşünerek, karar vererek İlçemizi geliştirmeyi sürdüreceğiz. Bu kapsamda, mahallelerimizin yollarını sıcak asfaltla buluşturmaya devam ediyoruz. Mahallelerimize hayırlı olsun" dedi.