Cumhuriyet’imizin 99. yıldönümü yurdumuzun her yerinde olduğ..

Cumhuriyet’imizin 99. yıldönümü yurdumuzun her yerinde olduğu gibi ilçemiz Ayancık’ta da büyük bir coşkuyla kutlandı.

29 Ekim 2022 Cumartesi günü Sabah saat: 10.00’da Ayancık Kaymakamlığı’nda Tebrigat Kabul Töreni düzenlendi.
Ardından 10.30’da Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda tören başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kaymakamımız Recep HASAR ve Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA öğrencilerin ve tüm halkın bayramını tebrik etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerin şiirlerini okunması sonrası, İlçe Kaymakamımız Recep HASAR, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve Cumhuriyet Başsavcısı Osman ALKAN tarafından hediyeleri taktim edildi.
Bayram kutlamaları saat 18.30’da yapılacak fener alayı yürüyüşü ve saat 20:00'de havai fişek gösterisinin ardından sona erecek.