Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, İlçemizde yapımı devam e..

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, İlçemizde yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlar ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Sayın Barış KARADENİZ ile birlikte yoğun tempoda Ankara’da çalışmalarını sürdürdüler. Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Sayın Seyit TORUN ile makamında görüşme gerçekleştirdiler. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin BÖCEK ile görüştüler. Cumhuriyet Halk Partisi Grup toplantısına katılım sağladılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan diğer görüşmelerden sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur YAVAŞ'a ziyarette bulundular. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. Belediye Başkanımz Hayrettin KAYA ilçemizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir Ayancık yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını, gece gündüz demeden çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Ankara’da yapılan görüşmelerin ilçemiz için olumlu geçtiğini belirten Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, bu süreçte destek olan Sinop Milletvekili Sayın Barış KARADENİZ’e teşekkürlerini iletti.