KIYMETLİ AYANCIK’LI HEMŞEHRİLERİM

Hepimizin bildiği üzere, ilçemizde geçen hafta gerçekleşen yoğun kar yağışında tüm ekiplerimizle birlikte ilçe merkezinde gerek kar mücadelesi gerekse temizlik işlerinin aksamaması için azami dikkat ve çaba gösterilmiştir.
İlk günden itibaren çöp toplama hizmetlerimizde en ufak bir aksama olmadan araçlarımız zincirlerini takarak çöpleri toplamıştır. Yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapalı ve tehlikeli olmasından dolayı daha önceki yıllarda da yapıldığı gibi, kısa süreli olmak üzere çöpler geçici depolama alanı olarak bahse konu yerde biriktirilmiş, toplanan çöpler yolların açılması ile birlikte bugün saat 10:00 itibariyle çöp transfer tırımız ve kamyonlarımız ile Sinop’ta bulunan katı atık depolama alanına nakledilmiştir. Bahse konu alanda gerekli düzenleme ve ilaçlama çalışmaları yapılarak alan önceki durumuna getirilmiş olup, Yorumsuz olarak fotoğrafı paylaşılan bu durumun, yorumsuz olarak yayınlaması yerine neden buraya döküldüğü sorulsaydı bu kadar yorum ve insanları yormaya gerek kalmazdı. Saygılarımla.
Hayrettin KAYA
Ayancık Belediye Başkanı