Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Belediyemiz tarafından i..

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Belediyemiz tarafından i..


Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve Gerze önceki dönem Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan Çiğdem Tekstil’in açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; Göreve gelmeden önce Ayancık halkına söz verdiğimiz ilk konu göç veren değil göç alan bir Ayancık inşa edeceğiz demiştik. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Belediyemiz tarafından yapılan modern tekstil fabrikası ile birlikte bunun ilk adımını gerçekleştirdik. İkinci tekstil fabrikasının ihalesini tamamlayıp önümüzdeki günlerde temel atma töreni gerçekleştireceğiz ve bu yıl içerisinde faaliyete geçmesini sağlayacağız. Bu yatırımlar ile birlikte tekstil alanında ilçemizde yaklaşık 1000 kişilik istihdam oluşturmayı hedefliyoruz’’ dedi.
 
İlçemizde istihdam sorununun ortadan kalkması için yatırımların devam edeceğini belirten KAYA; Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder ve tekstil fabrikamızın siz değerli Ayancık Halkına ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.