Belediyemizden İlçe Merkezine Uzak Mahallelere Ücretsiz Öğre..

Belediyemizden İlçe Merkezine Uzak Mahallelere Ücretsiz Öğrenci Servisi.

İlçemizde yaşanan sel felaketi sonrasında cevizli mahallesi ve ilçe merkezini birbirine bağlayan iki adet köprü yıkılmıştı.

İlçe merkezinde evleri okula uzak olan öğrencilerimizin okul döneminde ulaşımda problem yaşamaması için bele diyemiz tarafından Denizciler Mahallesi ve Aşağıköy Afet Evleri bölgesindeki ana okulu, ilk, orta ve lise öğrencilerimize ücretsiz öğrenci servisi tahsis edilmiştir.

Yaşadığımız doğal afetin izlerini bir bir silerken , bizim yarınlarımız olacak olan öğrencilerimizi de unutmuyor, kendilerini tek tek evlerinden alıp okul çıkışlarında da aynı şekilde evlerine teslim ediyoruz.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her zaman görevimizin başındayız. Uzun Süredir ayrı kaldıkları sınıflarına güvenli ve hijyenik şartlarda kavuşmaları için de gerekli çalışmalarımızı tamamladık." dedi.