Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, yaşadığımız sel afeti so..

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, yaşadığımız sel afeti sonrasında yeni kurulan Pazar yerini ziyaret ederek Pazarcı esnafına bol kazançlar dileyip, esnafın ve alışverişe gelen vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek not aldı.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA;
‘’11 Ağustos’ta yaşadığımız sel felaketinin ardından yaraların sarılması için yoğum bir çalışma yürütülüyor. Bu kapsamda yıkılan Kapalı Pazar yerinin ardından ilçemiz köprübaşı mevkiindeki kamyon garajı olarak kullanılan alanın açık Pazar yeri olarak kullanılabilmesi için çalışmları tamamladık.
Hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yeri halkımızla buluşmamız açısından önemli. Biz de pazar yerimizi gezerek halkımızla buluşuyoruz, onları dinliyoruz sıkıntılarını, istek ve önerilerini dinliyoruz’’ dedi.