Türk Kızılay’ı Ayancık Temsilciliği Açıldı

Açılış törenine Sinop Valisi Erol KARAÖMEROĞLU, İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı TURUNÇ, Sinop Kızılay Şube Başkanı Kemal ALBAYRAK, Türk Kızılay İlçe Başkanı Yaşar Cahit ALTINTAŞ, Siyasi Parti Kuruluş Amirleri, Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşan Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; Türk Kızılayı’nın İlçemizdeki hizmet binasının açılışını gerçekleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımdan ricam, Türk Kızılay’ımızın her zaman yanında olalım ve destek verelim” dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Ömer Faruk KIVRAK’ın yapmış olduğu dualar sonrası açılış kurdelesi kesildi.