Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Sinop Üniversitesi Ayanc..

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksekokulu ve Belediyemiz tarafından düzenlenen Göker ÖZGÜR Halı Saha Futbol Turnuvası Ödül Törenine Katıldı.

Ödül Töreninde konuşma Yapan Belediye Başkanımız;
‘’Bu tür etkinlikler ne ilk ne son olacak bundan sonra da sadece sportif anlamda değil siz öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması anlamında Belediye olarak her türlü desteği vermeye ve sizlerle birlikte hareket etmeye hazırız. Sizler bize Ailenizin emanetlerisiniz her türlü sorunlarınızı, istek ve taleplerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz, hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin.
Bu Duygu ve Düşüncelerle Kardeşimiz Göker’e Allahtan rahmet diliyor, Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.