Belediye Başkanı Harettin KAYA’dan Aşağıköy İlkokuluna Ziyar..

Belediye Başkanı Harettin KAYA’dan Aşağıköy İlkokuluna Ziyar..


 

Ayancık Belediye Belediye Başkan Hayrettin KAYA Aşağıöy İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi.Başkan KAYA okul müdürleri ve öğretmenlerden okulların eksikleri hakkında bilgi aldı.
İlçeye bağlı bütün okulların gerek bina ve gerekse teknik ekipman konusunda gereken desteği verdiklerini ve bundan sonra da vereceğini dile getiren Başkan KAYA, "Gittiğimiz her okulun durumuna bakıyoruz. Okul yönetimi ve öğretmenlerden bilgi alıyoruz. Hangi okulumuzun bir sıkıntısı varsa, onu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün Aşağıköy okulumuzu ziyaret ettik. Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet ettik. Ayrıca çocuklarımızla sohbet etme fırsatımız oldu. Onların sorun ve isteklerini dinleme fırsatı bulduk" dedi.
Başkan Hayrettin KAYA Aşağıköy İlkokuluna acilen yapılması gereken basketbol sahası, voleybol sahası, oyun alanı, ek hizmet binası ve çevre düzenlemesi için fenişleri müdürlüğüne bağlı ekiplere çalışmaların en kısa sürede başlatılması talimatını verdi.