19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlam..

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlama programı kapsamında, Ayancık Kültür Merkezinde Program gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Kaymakam Refiki Emrullah DOĞRU Bayramın Açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK, Kaymakam Refiki Emrullah DOĞRU ve Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Halkın ve Öğrencilerin Bayramını Kutladılar. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ve Gençliğin Ata’ya cevabının okunmasının ardından İlçe Kaymakamı İsmail PENDİK’e çiçek ve Türk Bayrağı sunuldu. Halk Oyunları Gösterileri ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda derece giren öğrencilerin hediyelerinin verilmesinin ardından, Müzik Öğretmeni Rana Aydıngöz ÇAYLI koordinatörlüğünde hazırlanan Mini Konser ile Ayancık Kültür Merkezindeki Program sona erdi.