İlçemizde 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi ve ..

İlçemizde 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketi ve Pandemi sürecinde olumsuz olarak etkilenen öğrencilerimizin ve üniversite sınavlarına girecek gençlerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla ''Gençlik Konseri '' düzenlendi.

Belediyemiz tarafından organize edilen ‘’Gençlik Konseri’’ sağanak yağışa rağmen büyük coşkuya neden oldu. İskele Meydanında gerçekleşen konserde Niyazi KOYUNCU sahne aldı.
Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; ‘’ Yaşadığımız zorlu sürecin yaralarının büyük bir bölümü sarılmışken, hem sizlere hem de geleceğimizin teminatı olan ve haftaya YKS sınavına girecek olan öğrencilerimiz için sınav stresinden uzaklaşsın diye müzik eşliğinde güzel bir akşam tertip ettik. Şimdiden sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her şey onlar için. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutluluğu için, Çocuklarımızın mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz’’ dedi.