MELEK MOSSO DAN UNUTULMAZ KONSER

Kendine has tarzı ve güçlü yorumuyla fark yaratan Melek MOSSO, Ayancık halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Ayancık gecesinde sevenlerine ‘’Hoş geldiniz. Cennette yaşadığınızın farkında mısınız? Çok güzel bir akşam olacak, Mosso’lanmaya hazır mısınız? Sözleriyle seslenerek coşkulu bir karşılama yaptı.
Keyifli halleri ve sınırsız enerjisi ile Ayancık halkını kendine hayran bırakan Melek MOSSO sahnesi boyunca zaman zaman müziğin ritmine kapılarak tek başına yaptığı danslarıyla muhteşem sahne şovuna imza attı. Enerjisi sahneden taşan Melek MOSSO ‘’ Bu gece dans edelim our Mu? içimizden geldiği gibi’’ sözleriyle sevenleri dansa davet etti. Bu davete kayıtsız kalmayan müzikseverler MOSSO’nun kıpır kıpır şarkılarıyla coştu. Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve eşi Hamdiye KAYA, Ayancık halkına unutulmaz bir gece yaşattığı için Melek MOSSO’ya hediye takdim etti. Ardından Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, eşi Hamdiye KAYA ve Belediye Meclis Üyelerimiz Ramazan YILDIZ, Fatma ÜSTÜN, Cihan ÖZKAYA, İhsan EKMEKÇİ ve Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Ali ERDAL gecenin anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. Unutulmaz konser havai fişek gösterisi ile son buldu.