27. AYANCIK KÜLTÜR KETEN VE AHŞAP FESTİVALİ MUHTEŞEM BİR FİN..

27. AYANCIK KÜLTÜR KETEN VE AHŞAP FESTİVALİ MUHTEŞEM BİR FİNAL İLE SON BULDU

İlk olarak İlçemizde 1.si Düzenlenen Ayancık Film Festivalinde vermiş olduğu desteklerden dolayı ve İlçemizdeki Sinema salonun tekrar faaliyete geçireceğinin sözünü veren CGV Mars Dağıtım Genel Müdürü Serdar CAN’a, Festivali sunucu Özgür ÖZGÜLGÜN ve Merve BAŞCUMALI’ya hediyelerini İlçe Kaymakamımız İsmail PENDİK ve Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA takdim ettiler.
Daha sonra 27. Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Spor yarışmalarında derece yapan sporculara ve takımlara hediyelerini Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA ve Belediye Meclis Üyelerimiz Necati SÖNMEZ, Ramazan YILDIZ, Fatma ÜSTÜN, Seyfi ÖZER, İhsan EKMEKÇİ, Cihan ÖZKAYA ve Aybars YAVUZ takdim ettiler.