Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Cumhuriyet Halk Partisi ..

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Cumhuriyet Halk Partisi ..


Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Naci DEMİRAY ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Yeni Yıl dolayısıyla Belediye Personeli ile Yeni Yıl yemeğinde bir araya geldiler.

Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; Öncelikle hepinizin 2023 yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ederim. Göreve geldiğimizden bu yana pandemi, sel ve ekonomik krizler gibi büyük zorluklar yaşadık. Bu süreci sizlerle birlikte gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışarak aşmayı başardık.
Bu süreçte alt yapı, su kanalizasyon, yağmur suyu sorunlarını çözmek için çalışmalar başlattık. Sel felaketinden sonra ilçemiz yollarında oluşan hasarları bizim gibi belediyeler için çok maliyetli ve çok büyük bir çalışma olan sıcak asfalt projesini başlatmış olduk. Gece gündüz bütün birimlerimizin çalışmasıyla birlikte 20 Km sıcak asfalt ve 10 Km beton yol çalışmasını tamamladık. Eksik kalan yerlerimizi de en kısa zamanda tamamlayıp ilçemizin yol sorununu çözmeyi hedefliyoruz.
İlçemizde ihtiyaç sahibi herkese yardımda bulunmaya çalıştık. Selden sonra yaklaşık 3000 öğrencinin okul kıyafeti, mont, ayakkabı ve kırtasiye ihtiyacını karşılayıp yaklaşık 7500 yardım kolisi dağıttık. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 2 adet tekstil fabrikasının inşaatı belediyemiz tarafından yapılarak hayata geçirildi ve 200 kişilik istihdam sağlamış olduk. Yer tahsisi belediyemiz tarafından kaba inşaatı ise hayırsever iş adamı Aziz GÜNEY tarafından yapılacak olan huzur evinin temelini attık. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Yine yer tahsisi belediyemiz tarafından yapılan SİNDEF ile ortaklaşa hayata geçirdiğimiz Anaokulumuz ’un kaba inşaatı bitti diğer eksiklerini tamamlayarak kısa süre içinde ilçemize modern bir Anaokulu katmış olacağız.
Okullarımızın ve Camilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yardımcı olduk. Sözü daha fazla uzatmadan bu çalışmaları hep birlikte yaptık ve daha güzel çalışmaları hep birlikte yapacağımızdan eminim. Tekrardan sizlerin ve ailelerinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu yeni bir yıl geçirmenizi dilerim’’ dedi.