Ünlü Karikatürist Aşkın AYRANCIOĞLU Belediye Başkanımız Hayr..

Ünlü Karikatürist Aşkın AYRANCIOĞLU Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA’yı ziyaret etti.

Ayancık Belediyesi ve SİYAŞAD iş birliğinde ‘’AMAZONLAR’’ konulu, Sinop’lu Diyojen 2. Uluslararası karikatür yarışması seçici kurul üyesi, karikatür sanatçısı Aşkın AYRANCIOĞLU, SİYAŞAD Başkanı Tufan BİLGİLİ, yönetim kurulu üyesi Burhanettin TUNÇ ve Dernek Ayancık temsilcisi Erdoğan ERKAYMAZ Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA’yı ziyaret ettiler.
Ünlü karikatüristler; Musa KEKLİK ’in karikatürü ve Aşkın AYRANCIOĞLU’nun imzalı karikatür albümünü takdim ettiler. Görüşmede ‘’Amazon Sinope temalı 2. Uluslararası Sinop’lu Diyojen Karikatür Yarışmasında derece alan eserlerin 28. Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivalinde sergilenmesi kararı alındı.