12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma..

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma..


12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ayancık Kültür Merkezi salonunda program gerçekleştirildi.

Ayancık İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan Programa; Türkeli Kaymakamı Kaymakam Vekili Mesut Ozan YILMAZ, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Cumhuriyet Başsavcısı Osman ALKAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Samet GÜRSOY, Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR, Ayancık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep AYKAN, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Ayancık halkı katıldı.
Programda İlçe çapında okul öncesi ve ilkokullar arası İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması ile ortaokullar ve liseler arası düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şehit Ahmet CAN Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet ERKEN tarafından hazırlanan Günün anlam ve önemi ile ilgili video gösteriminin akabinde, Şehit Ahmet CAN Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hilal KINIKOĞLU yönetiminde hazırlanan oratoryo gösterimi ile program sona erdi.