18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri..

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ayancık Şehitlik anıtında tören düzenlendi.

Şehitlik Anıtında düzenlenen programa, Türkeli Kaymakamı Kaymakam Vekili Mesut Ozan YILMAZ, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Cumhuriyet Başsavcısı Osman ALKAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Samet GÜRSOY, Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Ayancık halkı katıldı.

Tören Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ile başladı. Ardından Saygı duruşuna geçildi ve İstiklal Marşı'mız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Ayancık Şehitlik Anıtındaki program sona erdi.