18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikle..

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Ayancık Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Şehit Ahmet Can Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan programa; Türkeli Kaymakamı Kaymakam Vekili Mesut Ozan YILMAZ, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Cumhuriyet Başsavcısı Osman ALKAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakan EVCİL, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Samet GÜRSOY, Milli Eğitim Müdürü Arif ÇOPUR, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Ayancık halkı katıldı.

Ayancık Kültür Merkezindeki program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması, Kur’an Tilaveti, Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, ilçe çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu kısa video gösterimi, Ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterimi ve Şehit Ahmet CAN Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Hatimlerinin duasının yapılması ile sona erdi.