Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Ayan..

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Ayan..


Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Ayancık Sahilinde düzenlenen Anneler Günü Kutlama ve Hıdırellez Şenliği Programı halkımızın yoğun ilgi ve katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Düzenlenen Programa; Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İnan Savaş YÜKSEL ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Naci DEMİRAY ve Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Cemile ÜNGÜDER ve Yönetimi katıldı.
Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA; Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını evlatlarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin ve siz değerli anne adaylarımızın bu özel gününü kutluyor, her günü mutlu sağlıklı ve sevinç dolu yaşamalarını temenni ediyorum.’’ dedi.
Daha sonra Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Eşi Hayriye KAYA ve Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ programa katılan Annelerimizi ve Anne Adaylarımızı tek tek gezerek Gül hediye ettiler.