19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlam..

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ilçe kutlama programı kapsamında, Ayancık Gazi Stadyumunda Program gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatma DEMİR Bayramın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra İlçe Kaymakamımız Recep HASAR ve Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Halkın ve Öğrencilerin Bayramını kutladılar. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ve Gençliğin Ata’ya cevabının okunmasının ardından İlçe Kaymakamımız Recep HASAR’a çiçek ve Türk Bayrağı sunuldu.
Halk Oyunları Gösterileri, Jimnastik gösterisi, Çuval Halat Çekme, 100m ve 4/100m Bayrak Yarışmaları ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ilçe çapında düzenlenen sportif ve kültürel yarışmalarda derece giren öğrencilerin hediyelerinin verilmesinin ardından, Müzik Öğretmeni Rana Aydıngöz ÇAYLI koordinatörlüğünde hazırlanan Mini Konser ile Ayancık Gazi Stadyumundaki Program sona erdi.