28. AYANCIK KÜLTÜR KETEN VE AHŞAP FESTİVALİ MUHTEŞEM BİR FİN..

28. AYANCIK KÜLTÜR KETEN VE AHŞAP FESTİVALİ MUHTEŞEM BİR FİNAL İLE SON BULDU

Gecenin final konserinde Zara sahne aldı. Zara birbirinden güzel şarkılarını Ayancıklılar için söyledi. Zara’nın tüm şarkılarına bir koro edasında hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlarımız gece boyunca eğlencenin tadını çıkardı. Ayancık halkı adına Zara’ya hediyesini, İlçe Kaymakamımız Recep HASAR, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Kıymetli eşleri Ceren HASAR ve Hamdiye KAYA birlikte takdim ettiler.
Daha sonra Güzel Gecenin anısına hep birlikte Zara ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gecenin son sürprizi, Ayancık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Hasan YILDIZ’ ın hazırladığı havai fişek gösterisi oldu. Gökyüzünü pırıl pırıl aydınlatan havai fişek gösterisi ile gece son buldu.