Belediyemiz ve Disk Genel-İş Sendikası arasında kadrolu işçi..

Belediyemiz ve Disk Genel-İş Sendikası arasında kadrolu işçilerimiz için toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından Belediyemiz personeli Genel-İş Sendikası işyeri temsilcisi Selami YAVUZ; Emeğin en yüce değer olduğunu ve bu anlayışa saygı gösterip emekçinin alın terinin kurumadan emekçinin hakkını emekçiye veren halkın Belediye başkanı Hayrettin KAYA’ya teşekkür ediyorum diyerek plaket takdim etti.
Disk Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK, Belediyemizin kıt kaynaklarına rağmen işçi ve emekçiden yana tavrını sergilediği için, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA’ya teşekkür ederek işçi ve emekçi kardeşlerimize hayırlı olsun temennisinde bulundu.