Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Ayancık ilçemize gelerek..

Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Ayancık ilçemize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

Sinop Milletvekili Barış KARADENİZ, Ayancık’taki ziyaretlerine Ayancık Belediyesi makamında başladı. Ardından İlçemiz de bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf Sanatkarlar Odası, Şoförler Ve Otomobilciler Odası, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Ayancık Birlik ve Ayancık Kurtuluş, Emekliler Derneği, Or-Koop, Muhtarlar Derneği, Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği, Ayancık Doğuş Ofset Gazete ve Matbaa, Ayancık Gazetesi, Engelliler Yaşam Merkezi ve S.S. Ayancık Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifine ziyarette bulundu. KARADENİZ’e Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, CHP İl Başkanı İnan Savaş YÜKSEL, CHP İlçe Başkanı Naci DEMİRAY, CHP İl Genel Meclis Üyesi Ozan SARISOY, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti.